Jobbe hos oss

Foto: Reidunn Thune
Foto: Reidunn Thune

Vi trenger stadig folk som vil  jobbe hos oss!

 

Har du ledig tid og har lyst til å være sammen med mange hyggelige mennesker? Da er du hjertelig velkommen til oss!

 

MS Eikern trenger stadig nye medarbeidere, alt fra kapteiner og administrasjon til vedlikehold og mannskap. Vi er et lite rederi som seiler en kort sesong fra mai til september med hovedvekt på juni og august.   Vi seiler ca. 40 turer hver sesong.  Vi er mange som har stor glede av å jobbe med og på  MS Eikern og vil veldig gjerne dele dette med flere. Da kan vi fortsette å være et flott tilbud til alle våre gjester i lokalbefolkningen, turister, bedrifter, lag og foreninger.

 

På våren før sesongstart er det mye som skal gjøres. Vi har snekkere, rørleggere, teknisk personell til maskiner og utstyr, rengjøringshjelper og mye mer, men vi trenger alltid flere hender å dele arbeidsoppgavene på.

 

Vedlikehold båten: Uansett om du er handy eller teknisk eller kanskje ingen av delene, så ikke nøl med å kontakte oss for en uforpliktende prat. Ingen blir satt til en jobb de ikke ønsker og du kan selv bestemme hvor mye eller lite du ønsker å bidra. Noen jobber kanskje bare noen få timer, mens andre har lyst til å jobbe mer. Alle bidrag er verdifulle, alt fra mannskap på båten; kaptein, mannskap som utfører enkel servering ombord (vi lager ikke mat selv), folk som står i baren og serverer drikke, rydder bordene og sørger for at passasjerene har det bra. 

 

Vi trenger også mannskap som har sikkerhetssertifikat, gjerne fra Nordsjøen eller annet. Turene er vanligvis på rundt 4 timer, så det er sjelden en rekker å bli sliten.

 

MS Eikern er en særdeles hyggelig arbeidsplass som passer for de fleste!

 

Send noen ord til oss eller ring oss for en uforpliktende prat og gjerne en omvisning ombord, for å se om dette er noe du kunne ha lyst til å være med på. Alder spiller ingen rolle, her bidrar vi med det vi har til overs av arbeidslyst og muligheter.

 

Lønn etter avtale.

 

Så har du litt ekstra arbeidslyst og liker å være på "sjøen" og sammen med hyggelig mennesker, da er dette noe for deg! Hjertelig velkommen til oss! 

 

Se under fanen "Kontakt oss" for mer info.