fbpx

Organisasjon eller forening

MS Eikern er kjent for god mat, god service, fine opplevelser i historisk farvann og en svært hyggelig atmosfære om bord. En båttur med MS Eikern i et av Norges vakreste landskap er en opplevelse i seg selv.

Gård fra 1541
Vi passerer Fossesholm herregård som har historie tilbake til 1541 og var i sin storhetstid på over 200.000 mål. Sagbruksdrift og trelasthandel la grunnlaget for godset. Fossesholm er fortsatt en av Norges flotteste herregårder med et godt bevart interiør fra midten av 1700-tallet.

Historisk reise
Videre seiler vi forbi Flesaker transformatorstasjon som leverer strøm til store deler av Østlandet, et naturreservat med rikt plante- og fugleliv, Fiskum gamle kirke fra 1200-tallet før vi seiler ut i Eikern hvor vi passerer Thorud Camping og Hakavik Kraftstasjon fra 1920-tallet. Deretter seiler vi tilbake til Vestfossen.

Turen kan med fordel starte i Eidsfoss slik at vi seiler på Eikern mot Vestfossen, men vender mot Eidsfoss igjen etter en tur inn i Fiskumvannet.

Seilingen tar ca. 3,5 timer med guide hvis ønskelig, på historiske vannveier – på en av Norges flotteste innsjøer – omkranset av vakkert landskap med omfattende fruktdyrking.

Rekecruise
På seilingen serverer vi reker – spis så mye du vil. (Speketallerken på bestilling.) Et glass 0,4 ltr. øl, eller et glass hvitvin – eller 0,5 ltr. mineralvann.

Pris: kr 600,- pr. pers. 
(35 til 45 personer)
Pris: kr 700,- pr. pers. (25 til 35 personer) 

Vi har alle skjenkerettigheter for øl, vin og brennevin.

Pris på annen eller tilleggsservering kan leveres på forespørsel.

Betalingsbetingelser:
50% av avtalt beløp betales på faktura innen 10 dager etter bestilling, resten betales ombord på båten ved starten på turen. 

Se egne avbestillingsregler

Kontakt oss for mer informasjon

Betalingsbetingelser ved charter av båt:

Faktura på charter beløp vil bli sendt ved bestilling og forfaller etter 14 dager.
Faktura på forbruk om bord sendes etter seiling
Purregebyr ved for sen betaling påløper

Avbestillingsregler:

Avbestilling skal skje skriftlig til Eikern Turisttrafikk as til epost@mseikern.no
Spesialbestilte varer som er bestilt til chartertur belastes i sin helhet
Kjøpte billetter til andre typer seilinger refunderes ikke