fbpx

Organisasjon eller forening

MS Eikern er kjent for god mat, god service, fine opplevelser i historisk farvann og en svært hyggelig atmosfære om bord. En båttur med MS Eikern i et av Norges vakreste landskap er en opplevelse i seg selv.

Gård fra 1541
Vi passerer Fossesholm herregård som har historie tilbake til 1541 og var i sin storhetstid på over 200.000 mål. Sagbruksdrift og trelasthandel la grunnlaget for godset. Fossesholm er fortsatt en av Norges flotteste herregårder med et godt bevart interiør fra midten av 1700-tallet.

Historisk reise
Videre seiler vi forbi Flesaker transformatorstasjon som leverer strøm til store deler av Østlandet, et naturreservat med rikt plante- og fugleliv, Fiskum gamle kirke fra 1200-tallet før vi seiler ut i Eikern hvor vi passerer Thorud Camping og Hakavik Kraftstasjon fra 1920-tallet. Deretter seiler vi tilbake til Vestfossen.

Turen kan med fordel starte i Eidsfoss slik at vi seiler på Eikern mot Vestfossen, men vender mot Eidsfoss igjen etter en tur inn i Fiskumvannet.

Seilingen tar ca. 3,5 timer med guide hvis ønskelig, på historiske vannveier – på en av Norges flotteste innsjøer – omkranset av vakkert landskap med omfattende fruktdyrking.

Rekecruise
På seilingen serverer vi reker – spis så mye du vil. (Speketallerken på bestilling.) Et glass 0,5 ltr. øl, eller et glass hvitvin – eller 0,5 ltr. mineralvann.

Pris: kr 550,- pr. pers. 
(35 til 45 personer)
Pris: kr 650,- pr. pers. (25 til 35 personer) 

Pris eks. drikke er henholdsvis kr 475,-/575,-.

Vi har alle skjenkerettigheter for øl, vin og brennevin.

Pris på annen eller tilleggsservering kan leveres på forespørsel.

Betalingsbetingelser:
50% av avtalt beløp betales på faktura innen 10 dager etter bestilling, resten betales ombord på båten ved starten på turen. 

Se egne avbestillingsregler

Betalingsbetingelser ved charter av båt:

Faktura på charter beløp vil bli sendt ved bestilling og forfaller etter 14 dager.
Faktura på forbruk om bord sendes etter seiling
Purregebyr ved for sen betaling påløper

Avbestillingsregler:

Avbestilling skal skje skriftlig til Eikern Turisttrafikk as til epost@mseikern.no
Spesialbestilte varer som er bestilt til chartertur belastes i sin helhet
Kjøpte billetter til andre typer seilinger refunderes ikke